Camelia TerrasCamélia Restaurant is gelegen op de begane grond en is geopend voor ontbijt, lunch en diner. De ontspannen sfeer en het prachtige design is de perfecte setting voor Thierry Marx’s originele kijk op de traditionele Franse keuken.

Exquise smaak en een opvallend design

Met de meest verse ingrediënten mogelijk, heeft de Culinaire Director een keuze uit heerlijke gerechten die in harmonie zijn met onze drukke tijden. Geniet van een snelle maaltijd of van het prachtige menu, dat ook beschikt over een aantal Japanse specialiteiten voor het ontbijt. Als alternatief kan er ook een tafel gereserveerd worden voor een afternoon tea.

Camelia Restaurant2

Met uitzicht op onze rustige tuin, is Camelia een met licht gevulde ruimte met mooie stenen en houten vloeren, en ingewikkelde details. Tijdens de zomermaanden kunt u genieten van de prachtig aangelegde tuin voor een heel bijzondere ervaring, La Table du Jardin is voor 6 tot 8 personen. Vanwege de beperkte beschikbaarheid op het terras, is het een kwestie van “wie het eerst wie het eerst maalt”.

La Table du Jardin

Gigantische bloem

Het camellia motief heeft rechtstreeks betrekking op de Camellia tuin waarin het restaurant is gevestigd. Prachtige gladde oppervlakken, witte kleur en het subtiele gevoel van binnenin een gigantische bloem zitten. De meubels hebben dezelfde gladde bloemblaadjesvorm en herinneren ons aan de Finse meester, Alvar Aalto, en zijn tijdloze witte gebouwen en meubels. Camélia werd ontworpen door de in Parijs gevestigde Patrick Jouin en Sanjit Manku van Jouin Manku Studio.

Camelia Restaurant

Camelia Restaurant3